Quick experience 'Hakken uit het zand!'

Gratis Quick Experience Hakken uit het zand!

 

Maak kennis met een cursus voor trainers en docenten die hun deelnemers echt willen motiveren.

11 september 2015 van 13.00 tot 15.30 uur

 

trainingslocatie De Tuunter

 

In deze kennismakingsworkshop ontdek je hoe je weerstand en motivatie in trainingen kunt beïnvloeden. Je wordt hierdoor een betere begeleider van gedragsverandering in trainingen.

 

Waar gaat het over?

 

De Quick Experience is een kennismakingsworkshop voor de cursus Hakken uit het zand! Deze workshop is bedoeld voor trainers die beter willen leren omgaan met weerstand in trainingen, en gedragsverandering in trainingen beter willen leren begeleiden.

 

Margreet Pols laat je in deze workshop kennismaken met participerend trainen. Je ervaart hoe het is om op deze wijze getraind te worden en je krijgt daarbij inzicht in de invloed van deze trainingsmethodiek op de betrokkenheid en motivatie van de deelnemers. De vuistregels die je meekrijgt helpen je om na deze Quick Experience een aantal basisprincipes in je eigen trainingen uit te proberen.

 

Arie Speksnijder laat je in deze workshop het effect van enkele gesprekstechnieken ervaren waardoor je ontspannen en effectief kunt reageren op weerstand, en hij laat je één van die technieken ook meteen oefenen.

 

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en praktische tips die je meteen kunt toepassen. Op deze manier kun je ook kennis maken met de twee onderwerpen uit de cursus Hakken uit het zand! en met de trainers: Margreet en Arie. Zo kun je dus een goede afweging maken of je de cursus Hakken uit het zand! zou willen volgen.

 

Praktische informatie

 

Deze Quick Experience organiseren wij op vrijdagmiddag 11 september 2015, van 13.00 tot 15.30 uur in De Tuunter. Een prachtige trainingslocatie in de buurt van Rotterdam.

 

De Quick Experience gaat door bij tenminste vier deelnemers.

 

De Quick Experience is gratis, omdat wij je de gelegenheid willen geven kennis te maken met ons, en met ons cursusaanbod. We vragen hiervoor alleen een bijdrage van € 15,00 voor de onkosten. Na aanmelding krijg je een factuur toegestuurd.

 

Vanwege het beperkte aantal plaatsen kunnen er maximaal 2 deelnemers uit één organisatie meedoen.

 

Hoe kun je meedoen?

 

Je kunt meedoen door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. Je krijgt dan direct een geautomatiseerde bevestiging en binnen 2 werkdagen nog een persoonlijke bevestiging per mail toegestuurd.

Ik doe mee aan de Quick Experience

* indicates required

GRATIS EBOOK

 

Snuffelboek participerend trainen

incl. 3 werkvormen om je deelnemers te motiveren en hen méér te laten leren.

 

Je ontvangt dan automatisch ook als eerste de nieuw gepubliceerde artikelen op het trainersblog.

 

Meld je hieronder aan, bevestig je aanmelding, en lees meteen verder.

Stuur maar op!

* indicates required

Contact

  • Postadres:

Ceto Trainingen

Wilgenbroek 79

4822 XT BREDA

  • Trainingslocatie:

De Tuunter

Wollefoppenweg 109A

2761 DL ZEVENHUIZEN ZH