Margreet Pols

Laat ik me even aan je voorstellen.


Mijn naam is Margreet Pols en met mijn bedrijf Ceto Trainingen doe ik met hart en ziel wat ik het allerliefste doe: trainen.


Toen ik dit bedrijf in augustus 2009 startte, verwachtte ik vooral bedrijfsopleidingen op maat te maken en uit te voeren. In eerste instantie deed ik dat ook, en heel soms, op speciaal verzoek, doe ik dat nog weleens. Maar wat ik nu vooral doe is het trainen en begeleiden van trainers.


Ik heb een passie voor leren. Ik leer zelf heel graag, op allerlei verschillende gebieden en op allerlei verschillende manieren. Ik weet hoe mensen leren, en waarom mensen leren, en ik geniet ervan om mee te mogen kijken als mensen leren, of nog mooier: om mensen te mogen begeleiden als ze leren.


Ik hou van mensen en ik werk graag met groepen. Het 'spelen' met de dynamiek in een groep is een spel dat nooit verveelt en waarin ik me altijd wel zal blijven ontwikkelen. Voordat ik dit werk ging doen ben ik jarenlang 'juf' geweest op een middelbare school. Daar is dat begonnen, die liefde voor werken met groepen. Muziek gaf ik, en CKV en projectonderwijs. Nu, heel soms, op speciaal verzoek, doe ik dat als gastdocent nog weleens op een vmbo-school hier in de buurt. Heerlijk vind ik dat: spelen met de dynamiek in de groep terwijl ik de leerlingen zie groeien. In trainingen is dat gelukkig niet anders.


En ik hou ervan om dingen te bedenken, te creëren, te ontwerpen. Niet zomaar in het wilde weg. Geen creativiteit om de creativiteit, bedoel ik, maar om in een behoefte te voorzien. De behoefte analyseren, brainstormen, checken welke ideeën inderdaad in de behoefte voorzien, dubbelchecken of ik niets over het hoofd zie, en uitwerken maar. En dan uitproberen, merken wat werkt en wat er misschien nog wel beter kan, en vervolgens bijschaven. Dat ik in staat ben om zelf oplossingen te bedenken gebaseerd op mijn kennis en ervaring, dat ik kan beredeneren waarom die oplossingen wel of niet goed zijn, of wat er beter kan, daar haal ik enorm veel voldoening uit.


Als trainer van trainers ontwerp en verzorg ik trainingen voor groepen die iets van mij willen leren. En in die trainingen heb ik het met die trainers dan weer over de trainingen die zij ontwerpen en verzorgen voor groepen die iets gaan leren. Mooier kan het niet!


Dit is in een notendop wie ik ben en wat mij drijft. Wil je meer weten? Neem dan even contact met me op. M'n contactgegevens staan rechtsonderaan deze pagina.


Trainersgroet,


Margreet Pols

Trainer, ontwikkel je van vakexpert naar trainingsexpert!

Stuur maar op!

* indicates required

GRATIS EBOOK


Snuffelboek participerend trainen

incl. 3 werkvormen om je deelnemers te motiveren en hen méér te laten leren.


Je ontvangt dan automatisch ook als eerste de nieuw gepubliceerde artikelen op het trainersblog.


Meld je hieronder aan, bevestig je aanmelding, en lees meteen verder.

  •  Postadres:

Ceto Trainingen

Wilgenbroek 79

4822 XT  BREDA

  •  Trainingslocatie:

 De Tuunter

Wollefoppenweg 109A

2761 DL  ZEVENHUIZEN ZH

Contact